Arkivene flytter til Lillehammer

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Vi har begynt å flytte de fysiske arkivmappene ut av kommunen og til IKA Opplandenes magasin på Lillehammer. Det betyr at alle byggesaks-, vann/avløps- og oppmålingsmapper fra før 2011 ikke finnes på rådhuset lenger.

Etter hvert kommer det en digital løsning der du kan søke opp papirene for din eiendom på internett, men vi kan selvsagt hjelpe deg i mellomtiden. Alle arkiver er tilgjengelige og søkbare for ansatte i Nittedal kommune og for deg som ønsker innsyn. Alt du trenger å gjøre er å ringe oss på 67059000 eller sende epost til postmottak@nittedal.kommune.no, så får vi digitale versjoner fra Lillehammer. Det kan ta opptil tre timer før vi har dem, og så kan du komme ned på rådhuset for å se dem eller få dem på epost. 

Arkiv-funksjonen er svært sentral i driften av Nittedal kommune. Alle dokumenter som sendes til og fra kommunen skal arkiveres, og det er mange regler knyttet til lagring og arkivering. Uten arkiv blir det praktisk talt umulig for kommunen å levere tjenester.

IKA Opplandene er et interkommunalt selskap som leverer arkivtjeneste til sine eierkommuner. Inntil nå har det vært 42 eierkommuner i Hedmark og Oppland. Nittedal blir den 43. eierkommuner, og den eneste i Akershus.


Publisert: 12.03.2019 11.27
Sist endret: 12.03.2019 12.28