Omdømmeprisen til renholderne og Anne-Catrin Eldhuset

Hipp, hipp hurra for årets prisvinnere

Omdømmeprisen 2020 går til renholderne og legevaktas Anne-Catrin Eldhuset

Vi gratulerer mye og masse.

Hvert år deles omdømmeprisen ut i Nittedal kommune. Omdømmeprisen er en pris hvor vi belønner en ansatt, en avdeling eller en enhet for å være en god rollemodell for våre verdier.

At omdømmeprisen går til legevaktas Anne-Catrin og renholderne er ekstra fortjent i år.

Alle har visst det fra før, men i år har det blitt veldig tydelig hvor viktig det er med godt renhold og god hygiene. Nittedal kommunes renholdere har stått aller først og sørget for å gjøre alle trygge i en krevende situasjon.

Anne-Catrin Eldhuset:

I disse Corona tider er rutinene fullstendig lagt om for oss som jobber på legevakta. Anne-Catrin har stått i spissen for dette omfattende arbeidet. Hun har jobbet både dag og natt for at dette skal fungere, har til tider veldig lange dager og jobber også hjemmefra. I tillegg er hun en meget god leder for oss som jobber der, som ivaretar sine ansatte.

Fra starten i 1999 har hun har vært med å bygge opp et tilbud som nå er en godt fungerende legevakt, og hun har i meget stor grad bidratt til at Nittedal legevakt har fått et godt omdømme.

Hun er opptatt av at legevakten skal tilby publikum gode tjenester, at legevakten skal være en god samarbeidspartner i forhold til andre enheter i kommunen, og at det skal  være et sted dyktige leger og sykepleiere ønsker å jobbe.

Hun utviser tilpasningsevner og raushet når det gjelder nye/endrede oppgaver som blir tillagt Legevakten.

Hun er omsorgsfull overfor «sitt» personale. Alltid tilgjengelige som avdelingsleder og faglig dyktig sykepleier. Hun leder oss slik at vi får et eierskap til jobben vår.

Alle har visst det fra før, men i år har det blitt veldig tydelig hvor viktig det er med en medisinsk førstelinje som virker når krisen er et faktum. Anne-Catrin står først i den førstelinja.

Renholderne:

Renholderne gjør en fantastisk jobb hele året igjennom med et «smil» om munnen.

De har i løpet av den krisetida vi har vært igjennom hittil i 2020, vist at riktig renhold er avgjørende i en krisesituasjon. Hvis ikke våre renholdere hadde vært fleksible og «brettet opp ermene», er jeg ganske sikker på at vi hadde fått mye mer koronasmitte enn hva som er tilfelle i Nittedal kommune.

Vi andre ansatte og innbyggere i Nittedal kommune, er heldige som har så dyktige fagfolk som utfører renhold i alle kommunens eiendommer hver eneste dag.

De fortjener omdømmeprisen 2020.

Alle har visst det fra før, men i år har det blitt veldig tydelig hvor viktig det er med en medisinsk førstelinje som virker når krisen er et faktum. Anne-Cathrin står først i den førstelinja.

Gratulerer til prisvinnerne

Publisert: 09.09.2020 14.01
Sist endret: 09.09.2020 14.03

Fant du det du lette etter?

hva forsøkte du å finne?