Bibliotek

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Åpningstider betjent bibliotek:

Mandag, torsdag   11:00 - 19:00
Tirsdag, onsdag, fredag 11:00 - 15:00

Meråpent bibliotek

Meråpnet bibliotek er for tiden stengt pga smittevernshensyn. 
Personer over 15 år kan oppgradere lånekortet til adgangskort ved å signere en kontrakt med oss, og få adgang til biblioteket hver dag fra kl. 07-23. Kom innom i betjent åpningstid, så ordner vi dette.

Meråpent kontrakt (.pdf)

Mitt bibliotek

Nytt i biblioteket

 • Øglænd, Finn : Høymolesong : dikt

  “Det finst ingen skjulte meiningar med mitt liv. Alt ligg opent og i dagen”, skriv Finn Helge Øglænd i diktsamlinga «Høymolesong». Finn Helge Øglænd debuterte som lyrikar i 1983. Han har mottatt fleire litterære prisar for sitt arbeid. Omtalen er utarbeidd av BS.
 • Böldl, Klaus : Fuglepust : roman

  Tyske Philipp har flyttet til Færøyene for å bo sammen med Johanna og hennes datter, Rannvá. Han har vært der i to år, men nå synes forholdet å gå mot slutten. Philipp og Johanna lever ved siden av hverandre, snakker ikke mye sammen og irriterer seg over småting. Johanna og datteren reiser til Danmark for å besøke Rannvás mormor, og det fører til at Philipp utvider sine undersøkende gåturer rundt på øyene og kommer nærmere naturen og seg selv. Med underfundig humor og presise iakttakelser får Klaus Böldl fram de minste nyanser i naturfenomener, ansiktuttrykk og gester. «Fuglepust» er en stillferdig roman om menneskets forhold til sine omgivelser, medmennesker og fortid. Omtalen er utarbeidet av BS.
Se flere »

Dette skjer i biblioteket

Se flere »

Aktuelt

 • Et helt bibliotek rett i lomma

  Nyt sommer og ferie med enkel tilgang til lesestoff. Via ditt bibliotek har du tilgang til tusenvis av bøker, lydbøker, aviser, blader og filmer. Det digitale biblioteket er åpent døgnet rundt, hele året. Med lånekort har du tilgang til alle bibliotekets tjenester.

  Les saken »


 • Libby- engelske ebøker i app

  Nå kan du låne e-bøker og e-lydbøker på engelsk fra bibliotekene i Viken!

  Les saken »


 • Bli med på Sommerles

  Sommerles.no er en digital lesekampanje for 1.-7. trinn som varer fra 1. juni til 31. august. På sommerles.no kan du registrere bøkene du leser, samle poeng, få kule premier og lesetips, lese den eksklusive Sommerles-fortellingen, løse oppgaver og følge med på hva vennene dine leser! Vil du vite mer om Sommerles? Se altom.sommerles.no

  Les saken »


 • Biblioteket gjenåpner 18. mai

  Vi åpner dørene igjen mandag 18. mai, så nå kan du låne og levere bøker på biblioteket. Vi ønsker dere velkommen tilbake til oss! Merk at vi foreløpig har en del forbehold og begrensninger av hensyn til smittevern.

  Les saken »


Alle nyheter

Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Her finner du oss