Familieteamet

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Kontaktinformasjon

Besøksadresse:

Likollen 2A
1481 Hagan

Postadresse:
Postboks 63
1483 Hagan

Tlf: 67 05 92 61
E-post: familieteamet@nittedal.kommune.no

Om oss

Familieliv kan være både fint og utfordrende. Også på samme tid. Vi i Familieteamet tror på at familier i seg selv er den viktigste ressursen mennesker har. Og at familier selv vet noe om hva de trenger når livet er utfordrende.

Vi i Familieteamet ønsker å hjelpe familier til å hente frem disse ressursene i vanskelige faser. Familieteamet er et tilbud for barn og unge i alderen 0-24 år, deres familier, samt gravide.

Vi tilbyr hjelp ved mange ulike typer utfordringer i familier og ønsker gjerne å komme inn på et tidlig tidspunkt, allerede ved små bekymringer, for at utfordringene ikke skal få vokse seg større. Vi tilbyr råd og veiledning, vurdering, og kortvarig behandling.

Tema vi ofte jobber med er utfordringer i overgangen fra kjærester til foreldre, bekymringer i spebarnsfasen, triste, sinte eller engstelige barn og unge, utfordringer i samspillsmønster, tilknytning i ulike faser av barn-foreldrerelasjonen, å være ungdomsforeldre, grensesetting, konflikter i familien, barn og søsken som pårørende, og foreldreskap etter samlivsbrudd.

Familieteamet jobber tverrfaglig og består av to psykologer, en psykologspesialist, og en klinisk pedagog med spesialisering i spe- og småbarnspsykologi. Vi har erfaring fra ulike deler av spesialisthelsetjenesten, familievern, og flere hjelpeinstanser i kommunen.

Vi har inntaksmøte hver tirsdag, og du kan forvente en tilbakemelding innen to uker fra vi har mottatt henvendelsen.

Tilbudet er gratis for innbyggere i Nittedal kommune. Vi skal være lett og raskt tilgjengelig- og med lav terskel inn. Henvisning fra lege er ikke nødvendig. Du kan selv henvende deg, ved å fylle ut skjema på denne lenken:

Henvendelsesskjema

Skjemaet fyller du ut elektronisk eller for hånd, skriver ut og sender til Familieteamet enten i en lukket konvolutt eller du leverer det direkte til oss på Hagan Atrium i åpningstiden vår (info om postadresse og åpningstid under "kontaktinformasjon").

Av hensyn til personvern og taushetsplikt ber vi alle om å unngå å lagre utfylt skjema og ikke å sende det elektronisk/per epost.

Vi tar ellers også imot henvendelser via fastlege, helsestasjon, skole, barnehage, spesialisthelsetjeneste og øvrig hjelpeapparat. I mange saker er dette nære samarbeidspartnere.


Publisert: 30.08.2018 19.44
Sist endret: 28.10.2019 11.26