Rådmannen og ledergruppen

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Rådmann Finn Christian Brevig

Leder den daglige driften av Nittedal kommune, etter delegasjon fra kommunens øverste politiske organ, kommunestyret.

Rådmann Finn Christian Brevig i Nittedal kommune

Kommunalsjef Kristin Hurthi

Tlf: 404 48 771
E-post: kristin.hurthi@nittedal.kommune.no

Kommunalsjef for miljø og samfunnsutvikling har ansvar for fagfeltene plan, byggesak, kommunalteknikk, landbruk og miljøvern.

Bilde av kommunalsjef Kristin Hurthi i Nittedal kommune

Kristin Hurthi, er ingeniør fra Høyskolen i Agder med tilleggsutdannelse innen kart, geodata, statistikk, administrasjon og ledelse. Hun har jobbet 12 år i e-verksbransjen (Oslo Lysverker/Oslo Energi og Gjermå energi), og deretter 10 år i Eidsvoll kommune i flere stillinger i teknisk etat.

Hun elsker friluftsliv – spesielt ski og turorientering – og er aktiv speiderleder. Hun trives godt på hytta på fjellet og liker å oppleve nye steder.

Kommunalsjef Anne Lindalen

Tlf: 917 72 610
E-post: anne.lindalen@nittedal.kommune.no

Kommunalsjef helse og velferd har ansvar for fagfeltene eldreomsorg, psykisk helse, rus, flyktningearbeid, forebyggende helsearbeid og omsorg for mennesker med nedsatt funksjonsevne.

Bilde av kommunalsjef Anne Lindalen i Nittedal kommune

Anne er utdannet sykepleier og har videreutdanning i ledelse og samfunnsplanlegging. Hun har jobbet som sykepleier i kommunehelsetjenesten, i sykehjem og hjemmetjenester, og har lengst erfaring fra overordnet ledelse i flere bydeler i Oslo.

Anne er fra Telemark, men har bodd hele sitt voksne liv i Oslo. Hun har stor familie - samboer, barn, barnebarn - som er en viktig del av livet. Og takket være kjærlighet til marka, fjellet og musikk er fritida fullt belagt.

Stabssjef Erling Kristiansen

Tlf: 481 61 441
E-post: erling.kristiansen@nittedal.kommune.no

Kommunalsjef for stab- og støttesektoren har overordnet ansvar for personal, IKT, arkiv, kommunikasjon, juss og økonomi.

Bilde av stabssjef  Erling Kristiansen i Nittedal kommune

Erling S. Kristiansen har lederutdanning fra Forsvaret og har studert journalistikk i regi av Høyskolen i Oslo. Han har 26 års erfaring fra ulike lederoppgaver i Forsvaret, og har siden tidlig 90-tall også arbeidet som frilansjournalist i ulike aviser og magasin. Han fremhever arbeidserfaringen fra tiden som kommunikasjonssjef i Hæren, tjeneste i Afghanistan og nå sist som personal- og organisasjonssjef i en av avdelingene i Forsvaret.

Erling er lidenskapelig motorsyklist, forelsket i jazz – og finner alltid tid til en treningstur med løpesko eller ski i marka.

Kommunalsjef Per Korsvik

Tlf: 924 51 684
E-post: per.korsvik@nittedal.kommune.no

Kommunalsjef for oppvekst og utdanning har overordnet ansvar for skoler, barnehager, barnevern, forebyggende arbeid og helsestasjoner.

  

Per Korsvik kommer fra stillingen som områdedirektør i utdanningsetaten i Oslo kommune. Han har lang erfaring som rektor og lærer i Oslo-skolen. Per Korsvik er adjunkt med videreutdanning i veiledningspedagogikk. Han har også utdanning innenfor skoleutvikling, offentlig ledelse, personaljus og personalledelse.

Ass. kommunalsjef Karen Pinholt

Tlf: 915 91 473
E-post: karen.pinholt@nittedal.kommune.no

Assisterende kommunalsjef for oppvekst og utdanning.

Bilde av assisterende kommunalsjef Karen Pinholt i Nittedal kommune

Karen Pinholt har bachelor fra Roskilde Universitet i offentlig administrasjon og hovedfag i statsvitenskap fra Universitetet i Oslo. Hun har stort sett jobbet i krysningsfeltet mellom politikk og administrasjon, blant annet som rådgiver i miljøverndepartementet og Fiskeri- og kystdepartementet. Før hun kom til Nittedal var hun leder av Landsforeningen for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner. 

Kommunalsjef Andreas Halvorsen

Tlf: 924 09 617
E-post: andreas.halvorsen@nittedal.kommune.no

Bilde av assisterende kommunalsjef Andreas Halvorsen i Nittedal kommune

Økonomisjef Inge Bjur Halvorsen

Tlf: 929 25 111
E-post: inge.bjur.halvorsen@nittedal.kommune.no

Økonomisjef har overordnet ansvar for budsjett, regnskap og innkjøp.

Bilde av økonomisjef Inge Bjur Halvorsen i Nittedal kommune

Inge Bjur Halvorsen er siviløkonom fra Handelshøyskolen BI. Han har jobbet som revisor i Deloitte, vært financial analyst i Coca-Cola Norge og økonomidirektør i Sykehusapotekene. På fritiden er han gjerne ute i naturen med kone og sine tre barn. Både jogging, orientering, langrenn og alpint står på prioriteringslista.

 


Publisert: 03.09.2018 10.50.17
Sist endret: 29.10.2018 14.09